MOTORTÉRZÁRAK

A motortérzárak feladata a jármű mototházterének illetéktelenek általi kinyitásától való védelme. A Bear-Lock motortérzárak hatékonyan védik a motorházat, illetve az azon belül elhelyezett védelmi és a járművet működtatő berendezéseket, mint pédául a riasztót, és a computert.

A Bear-Lock motortérzár működése teljesen mechanikus elven működik, és nem tartalmaz semmilyen elektromos árammal működő alkatrészt. Ennek a megoldásnak nagy előnye, hogy a zár illetéktelenek általi kinyitási kísérletekor eleve kizárható mindennemű elektromos manipuláció, így a tolvajok általi kinyitási lehetőségek száma eleve feleződik. A BearLock motortérzárral a zár megbízható mechanikájának köszönhetően biztonságosan zárhatjuk le a jármű motorterét. Így a zár kulcs nélkül történő kinyitása gyakorlatilag nem lehetséges.

A Bear-Lock motortézárak használata is kényelmes és egyszerű. A motortérzár zárása-nyitása a sebességváltó-zárral ellentétben nem minden induláskor és érkezéskor, hanem kizárólag abban az esetben szükséges, amikor a motorháztetőt valamilyen oknál fogva (olajcsere - karbantartás) ki szeretnénk nyitni. A motorháztető-zár beszerelésekor gyakori igény BearLock váltózár beszerelése is. A BearLock mechanikus motorháztető-zár beszerelési ideje általában 1-3 órát vesz igénybe az autó típusától függően, és a helyszínen megvárható.

Motortérzár Motortérzár
Motortérzár készlet Beszerelt motortérzár